Hahmot kuuluvat J.K. Rowlingille ja Harry Potter -kirjojen maailmaan. Tarina Kirikirin käsialaa, en saa kirjoittamisesta minkäänlaista palkkaa. Kiitoksia haasteen heittäjälle!

 

 There are worst things I could do, than go with a girl or two.

"SIRIUS MUSTA! Tule alas, niin annan sinulle selkään! Minä en hyväksy sitä, että kunniakkaan perheemme ovella ramppaa päivittäin monia tyttöjä, ties mitä jästisyntyisiä kuraverisiä!"

Sirius oli koulussa tunnettu naistenmies, mutta hänen äitinsä raivohulluudesta ei tiedetty mitään. Raivohulluus tosin koski lähinnä vain Siriusta ja tämän lukuisia tyttöystäviä. Ääni kellossa olisi ollut varsin toinen, jos kyseessä olisi ollut Regulus, veljeksistä nuorempi.

Even tough the neighborhood thinks I'm trashy and no good.

Sirius lampsi alakertaan äitinsä eteen ja sai heti osakseen kunnon läimäytyksen. Se ei tehnyt kovinkaan kipeää, sillä posket olivat jo turtuneet kymmenistä samanlaisista lyönneistä. Rouva Musta huusi ja Sirius esitti kuuntelevansa, jotta pääsisi pian pois.
"Kuuntele minua senkin nulikka! Ottaisit mallia serkuistasi. Bellan poikaystävä on puhdasverinen-" "Andromedan poikaystävä on jästisyntyinen", Sirius pisti tyynesti väliin. Rouva Mustan silmissä leimahti pahaenteisesti.
"Olen melko varma, ettei Andromeda tiedä asiaa itse", nainen ärähti ja Sirius oli vähällä sanoa jotakin piikikästä, mutta päätti sittenkin pysyä hiljaa.
"Narcissan poikaystävä on Malfoy, eli oikein arvokkaasta suvusta", Rouva Musta tokaisi ja piti pienen tauon. Sirius käytti hetkellistä hiljaisuutta hyväkseen:
"No, millaiset heilan minä sitten tarvitsen?"
Äidin silmissä välähti taas, kun Sirius kyseli typeriä.
"Sehän on itsestään selvää. Puhdasverisen ja hyväkäytöksisen! Olkoot vaikka... Vaikka... Ihmissusi! Kunhan on puhdasverinen." Rouva Musta oli nyt niin räjähdyspisteessä, että Sirius päätti liueta paikalta.

I suppose that could be true.

Seuraavana päivänä Mustien ovikello soi. Ovella seisoi rouva Mustan edessä matkaviittaan sonnustautunut Siriuksen ikäinen poika.
"Hyvää päivää rouva", poika sanoi ja kumarsi hieman. "Olen Remus Lupin. Puhdasverinen ihmissusi ja Siriuksen poikaystävä."

But there are worst things I could do...